Hűsítő, selymes és meglepő: így készül a cseresznyés gazpacho – recept!

A gazpacho eredetileg dél-spanyolországi eredetű, hidegen tálalt zöldségleves, amely elsősorban a nyári hőségben népszerű.

Ez a különleges változat cseresznyével készül, így a paradicsom savasságát a gyümölcs, az ecet és a fokhagyma egészíti ki, a bazsalikomos olaj, a pisztácia és a reszelt kecskesajt pedig igazán modern, izgalmas ízvilágot ad enne

hamuesgyemant.hu4 hete
Tovább olvasom
˝Európa legtisztább strandja˝ olyan helyen van, amire senki nem számított
Ugyan a spanyol település főleg a féktelen bulizásról ismert, a tengerparton mégis színtiszta víz és fehér homok vár az utazókra.
0 seconds of 59 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
05:12
00:00
00:59
00:59
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves