Hűsítő, selymes és meglepő: így készül a cseresznyés gazpacho – recept!
A gazpacho eredetileg dél-spanyolországi eredetű, hidegen tálalt zöldségleves, amely elsősorban a nyári hőségben népszerű.
Ez a különleges változat cseresznyével készül, így a paradicsom savasságát a gyümölcs, az ecet és a fokhagyma egészíti ki, a bazsalikomos olaj, a pisztácia és a reszelt kecskesajt pedig igazán modern, izgalmas ízvilágot ad enne
hamuesgyemant.hu6 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu5 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu15 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu22 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu3 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu5 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu8 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva