
Hűsítő, selymes és meglepő: így készül a cseresznyés gazpacho – recept!
A gazpacho eredetileg dél-spanyolországi eredetű, hidegen tálalt zöldségleves, amely elsősorban a nyári hőségben népszerű.
Ez a különleges változat cseresznyével készül, így a paradicsom savasságát a gyümölcs, az ecet és a fokhagyma egészíti ki, a bazsalikomos olaj, a pisztácia és a reszelt kecskesajt pedig igazán modern, izgalmas ízvilágot ad enne
4 hete
A címlapon fut
˝Európa legtisztább strandja˝ olyan helyen van, amire senki nem számított
Ugyan a spanyol település főleg a féktelen bulizásról ismert, a tengerparton mégis színtiszta víz és fehér homok vár az utazókra.
0 seconds of 59 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
05:12