
Hortobágyi húsos palacsinta
Bár az eredeti recept szerint nem sertésből, hanem borjúhúsból kellene csinálni a pörköltalapot, sokkal gazdaságosabb, ha a jóval olcsóbb malachúst választjuk.
Ráadásul a szafttal is mennyei párost fognak alkotni.
femcafe.hu9 éve
Még több friss hír

Évszázadokon át a királyok és császárok itala volt, ma már a nyár egyik legolcsóbb kedvence
hamuesgyemant.hu1 napja

Felkavaró történet: egy kardiológus szívrohamot kapott, így ismerte fel a tüneteket
mindmegette.hu2 napja

Eddig biztosan rosszul csináltad: kiderült, melyik időpontban a legjobb kávét inni
mindmegette.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó

Budapest–Baja Regatta: A világ leghosszabb egynapos folyami teljesítménytúrája
holmozogj.hu13 órája

Milyen a szeretetnyelved? A születési hónapod elárulhatja
bien.hu14 órája

Nyári szabadság – Jogok és kötelezettségek
karriertrend.hu19 órája

Ismét kanyaroghatnak a patakok – élőhelyek újulnak meg az Őrségben
magyarmezogazdasag.hu10 órája

Határ a csillagos ég – Beszélgetések a kimagasló teljesítményről
hamuesgyemant.hu10 órája

A megbocsátás erejével – 6 lépés a párkapcsolati sebek begyógyításához!
lifeandbody.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva