Hagyományos máglyarakás
Egy régi, klasszikus magyar receptet olvashatnak alábbi bejegyzésünkben, ami lehet akár második fogás, akár desszert.
Kulcsalapanyagként Marcsi száraz kiflit használt, de ha szikkadt kenyér, kalács vagy briós van otthon, akkor se beszéljük le magunkat az elkészítéséről.
ridikul.hu4 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu15 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu20 órája
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu12 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu16 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu20 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu22 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu2 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu11 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva