Hagyományos alföldi szárma
Ezt a receptet is mamámtól tanultam.
A különbség e között és a sima töltött káposzta között az, hogy ezen rántás is van, és nem főtt a rizs, hanem nyers, ami teljesen megfő, miközben készül.
Karácsonyra is jó, és mi disznóvágáskor is el szoktuk készíteni friss, darált húsból egy kis kolbászhússal.
Évente minimum négyszer főzzük meg.
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu14 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu4 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu5 órája
Hogyan lett világhírű egy milánói édes kalács?
drive.hu17 órája
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva