
Gesztenyepüré házilag
Készítése kétségkívül macerás, nagyon is.
De a markáns, tömény gesztenye íz, ami visszaköszön a tejszínhab kupac alól, kárpótol mindenért.
Egyszer mindenképpen megéri venni a fáradságot, és kipróbálni: összehasonlításképp is tanulságos.
Chili és Vaníliánál olvasottak alapján készült.
MEGJEGYZÉS: csak akkor álljunk neki, ha igazán szép, nagyszemű ge
5 éve
A címlapon fut
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
A Mielőtt megveszed újabb részében hatféle tejet teszteltünk vakon, hogy kiderüljön, vajon a legdrágább, netán a legolcsóbb dobozos tej a finomabb?
0 seconds of 4 minutes, 26 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
01:07