Gesztenyepüré házilag

Készítése kétségkívül macerás, nagyon is.

De a markáns, tömény gesztenye íz, ami visszaköszön a tejszínhab kupac alól, kárpótol mindenért.

Egyszer mindenképpen megéri venni a fáradságot, és kipróbálni: összehasonlításképp is tanulságos.

Chili és Vaníliánál olvasottak alapján készült.

MEGJEGYZÉS: csak akkor álljunk neki, ha igazán szép, nagyszemű ge

nosalty.hu5 éve
Tovább olvasom
Tejeket teszteltünk, megéri-e a drágábbat venni
A Mielőtt megveszed újabb részében hatféle tejet teszteltünk vakon, hogy kiderüljön, vajon a legdrágább, netán a legolcsóbb dobozos tej a finomabb?
0 seconds of 4 minutes, 26 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
01:07
00:00
04:26
04:26
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Serpenyőben sült padlizsán

streetkitchen.hu16 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves