Gesztenyepüré házilag

Készítése kétségkívül macerás, nagyon is.

De a markáns, tömény gesztenye íz, ami visszaköszön a tejszínhab kupac alól, kárpótol mindenért.

Egyszer mindenképpen megéri venni a fáradságot, és kipróbálni: összehasonlításképp is tanulságos.

Chili és Vaníliánál olvasottak alapján készült.

MEGJEGYZÉS: csak akkor álljunk neki, ha igazán szép, nagyszemű ge

nosalty.hu5 éve
Tovább olvasom
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
Miközben az utazók tömegei Párizs, Róma vagy Barcelona felé veszik az irányt, Európa délkeleti szegletében egy olyan ország vár felfedezésre, amely mind történelmében, mind természeti szépségében kiemelkedő.
0 seconds of 1 minute, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
48:20
00:00
01:14
01:14
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves