Gasztronómiai utazáson jártunk az újonnan nyílt Dorothea Hotelben
Magyar termelőktől érkező burrata és barnarizs a farm-to-table koncepció jegyében, regionális konyhára épülő egyedi receptek, gyógy- és fűszernövényfal, a természet jelenléte az ételekben és italokban – a Budapest szívében, a Vörösmarty tér közvetlen közelében található, novemberben nyílt Dorothea Hotel gasztrokoncepcióját ismerhettük meg.
hamuesgyemant.hu2 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu5 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu15 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu22 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu3 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu5 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu8 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva