Finom lecsó a Közel-Keletről: a shakshuka
A nyár a friss zöldségek időszaka és az egyik legjobb dolog, amit ezekből készíthetünk, a lecsó.
A friss paprika és a nap érlelte paradicsom, és az ebből készült lecsó íze semmivel sem hasonlítható össze.
Hogy a szokásos magyar verziót feldobjuk egy kicsit, ezúttal készítsük el, a Közel-Kelet egyik legnépszerűbb fogását, a shakshukát.
nlcafe.hu8 éve
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu3 órája
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Akadályozhatom a házam előtti parkolást? Kellemetlen lesz hallani a választ
agroforum.hu20 órája
A lábadnál alszik a kutyád? Ezt árulja el a kötődésetekről
haziallat.hu19 órája
Nem gasztroforradalom kell ide, csak meg kéne tanulni főzni
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva