
Fahéjas meggylekvár házilag – palacsintára és pirítósra is tökéletes
A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba – nem véletlenül.
Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható.
Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki.
A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható,
1 hónapja
A címlapon fut
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
A Mielőtt megveszed újabb részében ötféle szalámit kóstoltunk. Vakteszteltük például a Spar, a Lidl saját márkás termékét és a Pick, a Herz szalámiját is. Vajon megéri a legdrágábbra költeni?
0 seconds of 8 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Európa rejtett tengerparti úti céljai
02:14