Fahéjas meggylekvár házilag – palacsintára és pirítósra is tökéletes

A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba – nem véletlenül.

Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható.

Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki.

A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható,

prove.hu2 hete
Tovább olvasom
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
Hat mogyorókrémet teszteltünk a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, megéri-e a legdrágább Nutellára költeni, esetleg a Spar, az Aldi, a Lidl, vagy éppen a Penny olcsóbb terméke a jobb?
0 seconds of 4 minutes, 18 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
5 dolog, amit nem tudtál a világ legnagyobb óriáskerekéről
00:47
00:00
04:18
04:18
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves