Fahéjas meggylekvár házilag – palacsintára és pirítósra is tökéletes

A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba – nem véletlenül.

Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható.

Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki.

A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható,

prove.hu1 hónapja
Tovább olvasom
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
A Mielőtt megveszed újabb részében ötféle szalámit kóstoltunk. Vakteszteltük például a Spar, a Lidl saját márkás termékét és a Pick, a Herz szalámiját is. Vajon megéri a legdrágábbra költeni?
0 seconds of 8 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa rejtett tengerparti úti céljai
02:14
00:00
08:24
08:24
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A tökéletes marhapörkölt

streetkitchen.hu15 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves