Fahéjas meggylekvár házilag – palacsintára és pirítósra is tökéletes
A meggylekvár minden év nyarán visszatér a konyhákba – nem véletlenül.
Savanykás, telt ízvilága egyaránt passzol reggeli pirítósra, palacsintára, de akár süteményekbe is használható.
Ez a recept egy klasszikus, darabos állagú verzió, amiben a meggy karakteres ízét egy leheletnyi fahéj emeli ki.
A tartósítószernek köszönhetően hónapokig eltartható,
prove.hu5 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu8 órája
Mit tegyünk, ha a fürdőszobában szennyvíz szag van?
magyarhirlap.hu14 órája
6 ünnepi fogás, amit csak mértékkel érdemes fogyasztani
hamuesgyemant.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva