Ezzel az alig 2 perces trükkel tökéletes házi majonézt készíthetünk
A bolti majonéz hosszú évek óta ott áll a hűtőszekrények polcain – krémes, zselés állagával és jól ismert kék kupakjával.
Csakhogy aki egyszer elkészíti otthon, az szinte biztosan másképp tekint majd erre a szószra.
A házi majonéz ugyanis nemcsak frissebb és ízletesebb, de olyan krémes állagot ad, amelyhez képest minden ipari változat jellegtelenne
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu18 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Egy apró reggeli döntés, mellyel sokat tehet a bélrendszeréért – különösen 50 év felett
egeszsegkalauz.hu13 órája
Mit tesznek a korai traumák a gyermek agyával?
koloknet.hu20 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu7 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva