Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
Ez az abált szalonna nem akar többnek látszani, mint ami: egyszerű, házias finomság.
Só, fokhagyma, pirospaprika: semmi flanc, mégis minden falatban benne van a régi idők íze.
Friss kenyérrel verhetetlen.
erdekesmagazin.hu5 órája
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu5 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva