Ezért válik szottyossá a rántott ételek panírja
A rántott ételek (legyen az hús, sajt vagy zöldség) legjobb tulajdonsága kérdés nélkül a ropogós panírbunda. Talán ezért is olyan nagy tragédia, amikor a külső borítás szottyossá, puhává ...
nosalty.hu1 hónapja
Még több friss hír
Ez lesz a kedvenc sütid idén nyáron: lime-os sajttorta Martha Stewart konyhájából
mindmegette.hu22 órája
Töltés
Kapcsolódó
Mennyi közük van a mongoloknak magyarokhoz?
tudas.hu3 órája
7 japán szokás, amivel akár évekkel tovább élhetsz
glamour.hu15 órája
Új vezérigazgató a Budapest Marriott Hotel élén
igenyesno.hu15 órája
A Ginkgo biloba 12 gyógyhatása
agroforum.hu15 órája
Megtalálták a Földünk mélyén eltemetett, ősi, halott bolygót
raketa.hu21 órája
A mentális egészség, mint alapvető jog a munkahelyen
karriertrend.hu4 órája
Kálciumban gazdag ételek – különösen időseknek
egy.hu5 órája
A világ legjobb szuperjachtjai 2024-ben
aquamagazin.hu14 órája
Rakott csirke: finomság finomság hátán
egy.hu20 órája
Arnold Schwarzenegger akkor is gazdag ember lenne, ha sose fut be színészként
bronson.men20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva