Ez az igazi szabolcsi töltött káposzta – nálunk így készül
Ez az igazi szabolcsi töltött káposzta – nálunk így készül A töltött káposzta az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nem hiányozhat az ünnepi asztalról, de a hétköznapokon is nagyszerű.
Most megmutatjuk, hogyan készítik Szabolcsban.
Ajánló: Lekváros és diós kifli, nem kell keleszteni sem!
Karácsonyra tökéletes!
Hozzávalók: A tálaláshoz: A cikk f
lender.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu1 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu10 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva