Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem
Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem Még a gyakorlott háziasszonyokkal is megtörténik, hogy a nagy igyekezettel készített mártás nem lesz a legtökéletesebb.
Az állaga inkább hígra, mint krémesre sikeredik.
Ilyenkor jön a kézenfekvő megoldás, a sűrítés.
És persze liszttel, mivel mással?!
Esetleg
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu20 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu10 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu11 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva