Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem
Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem Még a gyakorlott háziasszonyokkal is megtörténik, hogy a nagy igyekezettel készített mártás nem lesz a legtökéletesebb.
Az állaga inkább hígra, mint krémesre sikeredik.
Ilyenkor jön a kézenfekvő megoldás, a sűrítés.
És persze liszttel, mivel mással?!
Esetleg
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu5 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu7 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu20 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu20 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu10 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu11 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva