Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem
Ez az 5 legjobb alternatíva a mártások sűrítésére liszt helyett, én már mindig így készítem Még a gyakorlott háziasszonyokkal is megtörténik, hogy a nagy igyekezettel készített mártás nem lesz a legtökéletesebb.
Az állaga inkább hígra, mint krémesre sikeredik.
Ilyenkor jön a kézenfekvő megoldás, a sűrítés.
És persze liszttel, mivel mással?!
Esetleg
erdekesmagazin.hu1 éve
Még több friss hír
Visszatérés a klasszikus bárkultúra alapjaihoz: megnyitott a Lazy Lion bár az Adria Palotában
hamuesgyemant.hu1 napja
Ettől lesz a vörösboros marhapörkölt olyan szaftos, hogy kenyérrel muszáj kitunkolni
kertesrecept.hu1 napja
A miskolci töltött káposzta, ami felülír minden hagyományt: ezt kár lenne kihagyni
kertesrecept.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Emiatt bukik el sok Tesla a műszaki vizsgán
haszon.hu5 órája
Mit főzz karácsonykor, amit a gyerekek is szívesen megesznek?
evamagazin.hu6 órája
6 mesebeli karácsonyi vásár Budapesten, ahol nézelődni is élmény
hovege.hu12 órája
Különleges állatra bukkantak Budán, nagyon szeretnék befogni
infostart.hu7 órája
Városi vadállatok – mit keres a vaddisznó a játszótéren?
green.hu11 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva