Ez a töltött fasírt minden vasárnapi ebédet ünneppé varázsol: egy morzsa sem marad belőle
Ez a töltött fasírt sajt- és sonkaréteggel, valamint egész főtt tojásokkal készül, kívül ropogós vajas morzsaréteggel.
Megállja a helyét ünnepekkor, de akár egy vasárnapi ebédnek is tökéletes választás.
lender.hu2 hete
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu8 órája
Töltés
Így hat a dolgozókra, ha elmarad az év végén a prémium
haszon.hu7 órája
Így nem lesz száraz és morzsalékos a mákos bejgli tölteléke
mindmegette.hu9 órája
Batáta: édes kényeztetés egészségesebb formában
magyarmezogazdasag.hu11 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva