Extrán ropogós otthon sütött kenyér, aminek a tésztájába élesztő helyett EZT kell tenni
Extrán ropogós otthon sütött kenyér, aminek a tésztájába élesztő helyett EZT kell tenni Ha meguntad már a bolti kenyeret és a pékség is a város másik végében van, akkor biztosan belekóstoltál már az otthoni kenyérsütés rejtelmeibe.
Ha pedig szereted az új dolgokat kipróbálni és kísérletezni szeretsz, akkor az élesztőt is elhagyhatod a kenyérsütésbő
lender.hu11 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu1 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu10 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu11 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva