Ettől a hétköznapi alapanyagtól napokig puha marad a karácsonyi süteményed
A sütemények a legtöbb magyar háztartásban elengedhetetlen részei a karácsonynak, a tapasztaltabbak pedig ilyenkor rendszerint nagyobb adagokkal is készülnek.
Ennyi édességet azonban nem mindig egyszerű elfogyasztani, így a tárolásuk során visszatérő probléma, hogy a karácsonyi sütemények néhány nap alatt kiszáradnak.
Létezik azonban egy pofonegysz
drive.hu9 órája
Még több friss hír
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu4 órája
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Utoljára még felcsendül az 55 éves korában elhunyt Kálloy Molnár Péter zseniális hangja
blikkruzs.blikk.hu7 órája
Mit isznak a magyarok? Új számok mutatják, merre tart a magyar ízlés
balatonica.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva