Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka
Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja. Ahány ház, annyiféle polenta. Én ezt ...
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Felfedezés Magyarország egyik leglenyűgözőbb természeti csodájában – a Rám-szakadékban
tulipgardencafe.hu9 órája
A 10 legjobb balatoni bor a szakértők szerint
vince.hu23 órája
Magyar márka reklámarca lett Eva Mendes
mindmegette.hu4 órája
Pénztárcabarát villanyautó érkezik a Hyundaitól
drive.hu7 órája
Tudta, hogy a ragadós galaj valójában értékes gyógynövény?
agroforum.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva