Erdélyi édes málé reggelire
Édesszájú reggelizőknek, gluténmentes diétát folytatóknak vagy tejberizs főzési időt kivárni türelmetleneknek tökéletes reggeli választás.
Szüleim Erdélyből származva igen sokféleképpen használták fel anno a málét (=kukoricadara, vagy ahogy az olaszok nevezik, a polenta).
Ez egy egyszerű felhasználási módja.
Én, ahogy a képen is látható, most sül
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu3 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu19 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu4 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu4 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva