Erdély íze: így készül az igazi vinete, vagyis a padlizsánkrém! – Recept
A vinete, vagyis a padlizsánkrém igazi klasszikusnak számít az erdélyi konyhában – egyszerű, rusztikus, füstös, mégis megunhatatlan.
Nem véletlen, hogy minden családnál más és más módokon készül, de az igazi titok a tűzön, parázson sült padlizsán ízében rejlik.
Most egy olyan autentikus erdélyi változatot mutatunk meg, ahogy generációk óta készítik
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu15 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva