Erdély íze: így készül az igazi vinete, vagyis a padlizsánkrém! – Recept
A vinete, vagyis a padlizsánkrém igazi klasszikusnak számít az erdélyi konyhában – egyszerű, rusztikus, füstös, mégis megunhatatlan.
Nem véletlen, hogy minden családnál más és más módokon készül, de az igazi titok a tűzön, parázson sült padlizsán ízében rejlik.
Most egy olyan autentikus erdélyi változatot mutatunk meg, ahogy generációk óta készítik
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu3 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu20 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu4 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu5 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva