Egykor a parasztok étele volt, ma Michelin-csillagos éttermekben tálalják ezt a levest – Recept!
A hagyományos ételek újrafelfedezése világszerte meghatározó gasztronómiai trend, Olaszországban pedig különösen látványosan tér vissza a "cucina povera", vagyis a szegények konyhája.
A toszkán eredetű acquacotta nevű leves ennek egyik legjobb példája: egykor olcsó alapanyagokból, kenyérből, zöldségekből és tojásból főzték a parasztok, ma pedig Mic
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu15 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu4 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva