Egykor a parasztok étele volt, ma Michelin-csillagos éttermekben tálalják ezt a levest – Recept!
A hagyományos ételek újrafelfedezése világszerte meghatározó gasztronómiai trend, Olaszországban pedig különösen látványosan tér vissza a "cucina povera", vagyis a szegények konyhája.
A toszkán eredetű acquacotta nevű leves ennek egyik legjobb példája: egykor olcsó alapanyagokból, kenyérből, zöldségekből és tojásból főzték a parasztok, ma pedig Mic
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu11 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu18 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu18 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu10 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu14 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva