Egykor a parasztok étele volt, ma Michelin-csillagos éttermekben tálalják ezt a levest – Recept!
A hagyományos ételek újrafelfedezése világszerte meghatározó gasztronómiai trend, Olaszországban pedig különösen látványosan tér vissza a "cucina povera", vagyis a szegények konyhája.
A toszkán eredetű acquacotta nevű leves ennek egyik legjobb példája: egykor olcsó alapanyagokból, kenyérből, zöldségekből és tojásból főzték a parasztok, ma pedig Mic
hamuesgyemant.hu3 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu1 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu10 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva