Egy habcsókos klasszikus, amiért Ausztrália és Új-Zéland a mai napig verseng
A pavlova egy kívül roppanós, belül lágy desszert, amely az 1920-as évek óta vitát szít az ausztrálok és az új-zélandiak között.
Története egy táncosnőhöz köthető, aki mindkét országban járt, de a mai napig nem egyértelmű, melyikük készítette el először az édességet.
drive.hu11 órája
Még több friss hír
Nem hittem el, amíg kipróbáltam: az esti almaecet meglepően sok mindenben segíthet
erdekesmagazin.hu2 órája
Ha unod a rántott húst, ezt próbáld ki: 30 perc alatt készen is van a búbos karaj
kertesrecept.hu1 napja
Késő este sütöttem ezt a kígyó rétest, és reggelre nem maradt belőle egy falat sem
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mindent átírhat: kétszer kezdődött a komplex élet a Földön
raketa.hu5 órája
Így turbózd fel immunrendszeredet a hideg hónapokban
spatrendonline.hu7 órája
A bácskai rizses hús viszonya a világ ezerféle rizses húsaihoz
telex.hu22 órája
Penészes kenyér, az első titkos antibiotikum?
magyarhirlap.hu3 órája
Egyedülálló nemzetközi sikert ért el egy szekszárdi pince!
vince.hu8 órája
Hogy kerül Budapest neve egy ikonikus hollandiai bronzszobor mellé?
telex.hu10 órája
Egy kanál ebből a vízbe, és olyan omlós lesz a hús, hogy minden vendéged el fog ámulni!
erdekesmagazin.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva