Dani García sztárséf étlapjára került a Fény Utcai Piac íze: így született meg a Bibo Lángos
A fővárosunkban már két étteremmel jelen lévő Dani García sztárséfet Mautner Zsófi kalauzolta körbe a Fény Utcai Piac termelői között a BiBo Budapest nyitásának alkalmából.
A magyar helyi termelők alapanyagai és ízei mély benyomást tettek a Michelin-csillagos séfre, aki legújabb fogását is a piacon szerzett élményei hatására alkotta meg.
A Bibo Lán
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu5 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu10 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu10 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu12 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu14 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu1 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu5 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva