Dani García sztárséf étlapjára került a Fény Utcai Piac íze: így született meg a Bibo Lángos
A fővárosunkban már két étteremmel jelen lévő Dani García sztárséfet Mautner Zsófi kalauzolta körbe a Fény Utcai Piac termelői között a BiBo Budapest nyitásának alkalmából.
A magyar helyi termelők alapanyagai és ízei mély benyomást tettek a Michelin-csillagos séfre, aki legújabb fogását is a piacon szerzett élményei hatására alkotta meg.
A Bibo Lán
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu6 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu8 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu13 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu18 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu5 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva