Dani García sztárséf étlapjára került a Fény Utcai Piac íze: így született meg a Bibo Lángos
A fővárosunkban már két étteremmel jelen lévő Dani García sztárséfet Mautner Zsófi kalauzolta körbe a Fény Utcai Piac termelői között a BiBo Budapest nyitásának alkalmából.
A magyar helyi termelők alapanyagai és ízei mély benyomást tettek a Michelin-csillagos séfre, aki legújabb fogását is a piacon szerzett élményei hatására alkotta meg.
A Bibo Lán
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu4 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu16 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu23 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu2 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu6 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu9 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva