Dani García sztárséf étlapjára került a Fény Utcai Piac íze: így született meg a Bibo Lángos
A fővárosunkban már két étteremmel jelen lévő Dani García sztárséfet Mautner Zsófi kalauzolta körbe a Fény Utcai Piac termelői között a BiBo Budapest nyitásának alkalmából.
A magyar helyi termelők alapanyagai és ízei mély benyomást tettek a Michelin-csillagos séfre, aki legújabb fogását is a piacon szerzett élményei hatására alkotta meg.
A Bibo Lán
hamuesgyemant.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu8 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu10 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu14 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu20 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu23 órája
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu13 órája
16 szuper köret karácsonyra, ami tökéletes a sültek mellé
mindmegette.hu17 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva