Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)
A csorba számos balkáni, közel- és közép-keleti országban jelent valamilyen levest, míg Erdélyben egy konkrét, ciberével savanyított gombóclevest neveznek így, ez a ciorbă de perișoare.
Az erdélyi csorbába jellemzően gyökérzöldségek szegődnek a szaftos húsgombócok társául, maguk a gombócok pedig friss zöldfűszerektől illatosak.
Mivel ciberét nehéz
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu8 órája
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu13 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu16 órája
Sugarbaby voltam és bánom. 10+1 igaz történet
bien.hu2 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva