Csípős marhatekercs öntöttvas edényben
Azért a hideg időnek is van jó oldala.
Az egyik ilyen kétségtelenül a forraltbor, a másik pedig a lassú, ráérős főzés.
Mert lassan főzni igenis jó, kár, hogy ritkán engedhetem meg magamnak, mert egyszerűen nincs rá időm.
Pedig, ha valamit lassan főzünk, az messze nem azt jelenti, hogy végig az edény mellett állunk a konyhában,... Tovább "
fuszereslelek.nlcafe.hu9 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu2 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu3 napja
Töltés
Kapcsolódó
5 étel, ami csökkentheti a hasnyálmirigyrák kockázatát
glamour.hu6 órája
Az 5 legcsendesebb kutyafajta – A szomszédnak nem lesz panasza
bien.hu18 órája
Szívproblémákat, daganatos betegségeket és gondolkodási zavarokat okozhat
magyarhirlap.hu18 órája
Isten létezik: itt a matematikai bizonyíték!
hellomagyar.hu6 órája
5 elfeledett népi étel, amivel az ünnepi időszakot is feldobhatjuk
agroforum.hu23 órája
Állszőrzet nőknél: mikor természetes jelenség, és mikor érdemes kivizsgálni?
egeszsegkalauz.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva