Csalamádé (amit nem lehet elrontani)
Én az üveg aljára szoktam tenni a fűszereket, persze aki szereti, teheti a savanyúság közé is.
Én másfél adag levet készítettem: 6 l víz, 6 dl ecet, 6dkg cukor, 6 ek só, kicsit több borkén és timsó.
Pont elég lett.
Ez a recept az,ami nem romlik meg,nem barnul meg,csak jó szorosan csavarjuk rá a fedelét,mivel ha levegőt kap,na akkor barnul.....
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu13 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva