Csalamádé (amit nem lehet elrontani)
Én az üveg aljára szoktam tenni a fűszereket, persze aki szereti, teheti a savanyúság közé is.
Én másfél adag levet készítettem: 6 l víz, 6 dl ecet, 6dkg cukor, 6 ek só, kicsit több borkén és timsó.
Pont elég lett.
Ez a recept az,ami nem romlik meg,nem barnul meg,csak jó szorosan csavarjuk rá a fedelét,mivel ha levegőt kap,na akkor barnul.....
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
5 végtelenül egyszerű túrós sütemény, amik tökéletes alternatívák lehetnek az ünnepekre
kertesrecept.hu23 órája
Ha túlsózod a levest, ezzel a nagymamától tanult egyszerű trükkel könnyedén megmentheted
kertesrecept.hu2 napja
Nem tudom, mit főzzek ma – Currys sütőtökkrémleves, palócos sertéskaraj, hólabda
streetkitchen.hu2 napja
Soha nem gondoltam volna, hogy a halból ilyen finom étel készülhet: így készül a halgombóc leves
erdekesmagazin.hu2 napja
Ha ilyened nincs otthon inkább bele se kezdj a krumplis tésztába, a lelke ez a hozzávaló!
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
A faeper: egy elfeledett régi gyümölcs, amit szedni sem kell, lejön magától
magyarmezogazdasag.hu6 órája
A kutyák tényleg utálják a macskákat? Ezt mondja a szakértő
bien.hu17 órája
Mindent visz a csepeli melósok kalendáriuma
haszon.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva