Csalamádé (amit nem lehet elrontani)
Én az üveg aljára szoktam tenni a fűszereket, persze aki szereti, teheti a savanyúság közé is.
Én másfél adag levet készítettem: 6 l víz, 6 dl ecet, 6dkg cukor, 6 ek só, kicsit több borkén és timsó.
Pont elég lett.
Ez a recept az,ami nem romlik meg,nem barnul meg,csak jó szorosan csavarjuk rá a fedelét,mivel ha levegőt kap,na akkor barnul.....
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
erdekesmagazin.hu1 napja
Karácsonyi menütervezés hatékonyan – így spórolj időt az ételek elkészítésével!
streetkitchen.hu1 napja
5 végtelenül egyszerű túrós sütemény, amik tökéletes alternatívák lehetnek az ünnepekre
kertesrecept.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Ősi várost találtak a francia partoknál
aquamagazin.hu6 órája
Egy rossz szokásról lemondás megelőzheti az őszülést?
magyarhirlap.hu6 órája
Kalóriaszegény karácsonyi édességek – 4 egészséges ünnepi desszert
spatrendonline.hu23 órája
Soha többet nem zuhan össze a piskótád, ha így készíted. Mentsd el karácsonyra!
erdekesmagazin.hu17 órája
Így veszi fel a harcot az Alzheimerrel Patrick Dempsey
life.hu22 órája
Karácsonyi halvadászat: mutatjuk, mennyiért kapható idén a ponty és a harcsa
penzcentrum.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva