Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
Ez a recept jó példa arra, hogy a lazacnak nincs szüksége bonyolult előkészítésre ahhoz, hogy igazán finom legyen.
A citromhéj, a fokhagyma és a friss zöldfűszerek vajjal elkeverve kiemelik a hal természetes ízét, az alufólia pedig segít abban, hogy a hús szaftos maradjon, miközben gyorsan elkészül.
Az étel kevesebb mint fél óra alatt az asztalra k
hamuesgyemant.hu1 órája
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 órája
Töltés
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu19 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva