Bodag
A bodag, más néven cigánykenyér egy igazán egyszerű lepénykenyér fajta.
A tésztába libazsír kerül, ami igazán különleges ízt ad neki.
Sütőben és serpenyőben is elkészíthető, így bármikor és bárhol elkészítheted könnyen és gyorsan ezt a finom kenyeret.
nosalty.hu9 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu10 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu16 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu12 órája
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu20 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu7 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu15 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu18 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu19 órája
Elég reggel 2 falat ebből az olcsó gyümölcsből, és beindul az emésztés, sőt búcsút inthetsz a székrekedésnek
blikkruzs.blikk.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva