Belül szaftos, kívül ropogós a mátrai borzaska: ebből a húsból lesz még finomabb az ebéd
A borzaska szuper fogás, amiben a magyarok két kedvence, a sült hús és a sült krumpli együttesen megtalálható.
A mátrai borzaska belül szaftos és puha, míg a bunda fűszeres és ropogós.
Az egészet a tetejére kerülő fokhagymás tejföl és pirult sajt koronázza meg.
mindmegette.hu2 hónapja
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu18 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu8 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu9 órája
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva