Az igazi csülkös körömpörkölt, aminek a szaftját friss kovászos kenyérrel tunkolhatod
A magyar konyha elképzelhetetlen a remek pörköltek nélkül.
A sűrű, paradicsomos-pirospaprikás szaft jól áll a csirkecombnak, a sertés- és vadhúsoknak is, de sokak szerint az igazán jó pörkölt körömből készül.
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu19 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu9 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu10 órája
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva