Az eredeti (és nagyon szaftos) pásztortarhonya
A pásztortarhonya igazi magyar klasszikus, hiszen megvan benne a zsír, hagyma, paprika és hús, tehát minden, ami a magyar szívnek és gyomornak kedves.
Persze az sem részletkérdés, hogy kolbásszal vagy hússal készítjük-e (mindkét verziója létezik).
Egy biztos: nem jó, ha a szalonna kimarad, de utána tényleg mehet bele ízlés szerint húsféle (főleg se
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu18 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu23 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu23 órája
Termékvisszahívás: fertőzött lehet a Lidl kedvelt tejterméke!
mindmegette.hu1 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu3 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu15 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu1 napja
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva