Az eredeti erdélyi töltött káposzta, melynek íze a csombortól kerek
A töltött káposzta szezonja beköszöntött, itt és most felejtsd el, hogy csak karácsonykor illetve az év vége fele teheted az asztalra: melengető, laktató, házias, nosztalgikus és szezonális, így minden tekintetben szívünkbe zárhatjuk egy zordabb októberi, novemberi, koradecemberi napon is.
Lássuk, hogy rotyogott nálunk az erdélyi töltött káposzta K
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu7 órája
Töltés
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu11 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva