Az erdőből a tányérra: így készül a házi tészta vadon nőtt fűszerekkel
A természet kincseit nemcsak gyógyításra vagy megelőzésre használhatjuk, hanem bizony süthetünk és főzhetünk is a szabadon termő növényekkel.
Megyeri Sára, azaz Dzsindzsa ezúttal egy könnyed tésztát készített vadon nőtt fűszerekkel.
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Ez nagymamám híres villám túrós pitéje: mire megitta a kakaóját, ki is sült!
kertesrecept.hu17 órája
Visszatérés a klasszikus bárkultúra alapjaihoz: megnyitott a Lazy Lion bár az Adria Palotában
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Egy hospice nővér elárulta: ezt mondjuk a haldoklónak, hogy békésen távozzon
borsonline.hu4 órája
Tele lett Orbán Viktor csizmája
demokrata.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva