Az egész család imádni fogja – a hagyományos svéd fahéjas csiga
A kanelbulle, vagyis a svéd fahéjas csiga, a svéd konyha egyik legismertebb és legkedveltebb édessége, ami tökéletes reggeli tud lenni egy csésze kávé mellett.
Elkészítése akár bonyolultnak is tűnhet, valójában pár egyszerű léps után hamar megvagyunk vele, és már élvezhetjük is a fahéj és az omlós tészta egyvelegét.
A hamuesgyemant.
hu mutatott be e
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu16 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu22 órája
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu13 órája
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu18 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu21 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu1 napja
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu3 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu4 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu12 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva