Az 5 legjobb párolt káposzta recept a Márton-napi liba mellé
Hamarosan itt a Márton-nap, ami egyet jelent a libalakomával: ilyenkor az is eszik sült libacombot vagy libamellet, aki egyébként nem igen szokott.
A libasült mellé pedig párolt káposzta - amit gyakorta dinsztelt káposztának is hívnak - dukál!
Kiválasztottuk a négy legjobb receptünket, hogy nektek ne kelljen keresgélni!
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu12 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
5 elfeledett népi étel, amivel az ünnepi időszakot is feldobhatjuk
agroforum.hu6 órája
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu12 órája
5 perc alatt ragyogó sütő? Mutatjuk a tuti módszert
femcafe.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva