Alkoholos páctól jobb lesz a grillétel?
Sör, bor, rum, tequila.
Az alkoholos italok izgalmas hozzávalói lehetnek a húsok, zöldségek pácainak, amelyekkel érdemes kísérletezni.
A nem megfelelő használat azonban bosszúságokhoz, egyenetlen sütéshez és nem kívánatos fellángolásokhoz vezethetnek.
Íme pár tanács, hogy ezekbe ne fuss bele!
Koncentrálj csak az ízekre és lehetőségek új tárháza nyí
spatrendonline.hu7 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu5 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu11 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu2 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu10 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu12 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva