A zöldség, ami sosem adja fel: a csicsóka visszatérése a modern konyhaművészetbe
Volt, amikor a csicsóka a háborús idők során a puszta túlélés egyik záloga volt, ma viszont a gasztronómia új kedvencének számít.
Ez a szerény külsejű gumó egyszerre múltidéző és modern – tele értékes tápanyagokkal, rostokkal és meglepően sokoldalú ízvilággal.
hamuesgyemant.hu1 hónapja
Még több friss hír
Kipróbáltam a nagyi régi receptes könyvéből: ez lett életem legfinomabb diós kalácsa
erdekesmagazin.hu20 órája
Ajándéknak is tökéletes az olaszok tradicionális keksze, a biscotti – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Villámgyors csokis kevert süti
babanet.hu4 órája
Egy hospice nővér elárulta: ezt mondjuk a haldoklónak, hogy békésen távozzon
borsonline.hu14 órája
Tele lett Orbán Viktor csizmája
demokrata.hu20 órája
Negyedmilliárdos értéket talált a gazda a kertjében, meg is tarthatta
agroforum.hu1 órája
Kevesebb cukor, több csoki – adventi édességek otthon
telex.hu18 órája
Elindultak a karácsonyi csomagok: Ajándékot kapnak a 65 év felettiek
erdekesmagazin.hu19 órája
Kék gallér: amikor a kosz diktálja a trendet
szakmatszerzek.hu22 órája
Indul a karácsonyfa árverseny – Mennyibe kerülnek a fenyőfák? Mutatjuk az árakat
tozsdeforum.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva