A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni?
Megkérdeztük az utca emberét, ki hogy eszi a túrós csuszát, megoszlottak a válaszok.
Úgyhogy mi magunk is elkészítettük sós, édes és kevert verzióban, majd megkóstoltattuk a kollégákkal.
És amire nem számítottunk, mert ilyet még nem láttunk és nem kóstoltunk, egyik kollégánk chili szósszal eszi.
Ilyen a fúziós ázsiai-magyar túrós csusza.
24.hu2 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu20 órája
Töltés
Csökkentheti a gyulladást, a vérnyomást és támogathatja a szív egészségét
magyarhirlap.hu10 órája
11 ország, ahol nem ünneplik a karácsonyt: van, ahol halálbüntetés jár érte
evamagazin.hu11 órája
Hogyan lett világhírű egy milánói édes kalács?
drive.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva