A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni?
Megkérdeztük az utca emberét, ki hogy eszi a túrós csuszát, megoszlottak a válaszok.
Úgyhogy mi magunk is elkészítettük sós, édes és kevert verzióban, majd megkóstoltattuk a kollégákkal.
És amire nem számítottunk, mert ilyet még nem láttunk és nem kóstoltunk, egyik kollégánk chili szósszal eszi.
Ilyen a fúziós ázsiai-magyar túrós csusza.
24.hu2 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu2 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu3 napja
Töltés
Kapcsolódó
Az aprósütemény, ami még a virslis táskánál is jobb
telex.hu6 órája
Kórházba került a világbajnok horgász, Döme Gábor
blikk.hu11 órája
5 étel, ami csökkentheti a hasnyálmirigyrák kockázatát
glamour.hu13 órája
Te is ilyenkor iszod az utolsó kávét? Nagy hiba!
in.hu4 órája
Megdőlt egy régi alkoholmítosz
magyarhirlap.hu10 órája
Isten létezik: itt a matematikai bizonyíték!
hellomagyar.hu12 órája
Miért nyalogatja a kutya a szőnyeget és a takarót?
haziallat.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva