A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni?
Megkérdeztük az utca emberét, ki hogy eszi a túrós csuszát, megoszlottak a válaszok.
Úgyhogy mi magunk is elkészítettük sós, édes és kevert verzióban, majd megkóstoltattuk a kollégákkal.
És amire nem számítottunk, mert ilyet még nem láttunk és nem kóstoltunk, egyik kollégánk chili szósszal eszi.
Ilyen a fúziós ázsiai-magyar túrós csusza.
24.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu4 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu5 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu13 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva