A tökéletes töltött csirkecomb
A ropogósra sült csirkecomb örök klasszikus, de megtöltve még finomabb: nemcsak ízesebb lesz a tölteléktől maga a hús, hanem porhanyósabbra is sül, egyszerűen leolvad a csontokról.
cookta.hu8 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Fröccskisokos: melyik a vice, és milyen a Krúdy?
streetkitchen.hu1 órája
Padlizsános rakott krumpli
streetkitchen.hu3 órája
A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet épít Üzbegisztánban
tisztajovo.hu9 órája
Az orvos megnevezi a hasnyálmirigy károsító és rákot okozó étkezési hibát
magyarhirlap.hu3 órája
Milyen a mágneses személyiség?
habostorta.hu10 órája
Nagymacskakifutót adtak át a veszprémi állatkertben
haziallat.hu12 órája
7 lenyűgöző látványt nyújtó vízesés Magyarországon
joy.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva