A tökéletes töltött csirkecomb
A ropogósra sült csirkecomb örök klasszikus, de megtöltve még finomabb: nemcsak ízesebb lesz a tölteléktől maga a hús, hanem porhanyósabbra is sül, egyszerűen leolvad a csontokról.
cookta.hu9 éve
Még több friss hír
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu1 órája
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Akadályozhatom a házam előtti parkolást? Kellemetlen lesz hallani a választ
agroforum.hu19 órája
Krumplis köret gazdagon jalapenoval és baconnel
spatrendonline.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva