A tökéletes retro kocsonya, ahogy a nagyszülők készítették
Ez a fokhagymás retro kocsonya igazi klasszikus: természetesen zselésedik, nincs hozzá szükség semmilyen adalékra, csak cupákos, bőrös húsokra és lassú főzésre.
A kocsonya 2–3 óra alatt szépen megdermed a hűtőben, íze pedig friss, telt és házias.
erdekesmagazin.hu1 napja
Még több friss hír
Ha unod a rántott húst, ezt próbáld ki: 30 perc alatt készen is van a búbos karaj
kertesrecept.hu1 napja
Késő este sütöttem ezt a kígyó rétest, és reggelre nem maradt belőle egy falat sem
erdekesmagazin.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mindent átírhat: kétszer kezdődött a komplex élet a Földön
raketa.hu3 órája
Így turbózd fel immunrendszeredet a hideg hónapokban
spatrendonline.hu5 órája
Egy kanál ebből a vízbe, és olyan omlós lesz a hús, hogy minden vendéged el fog ámulni!
erdekesmagazin.hu17 órája
A bácskai rizses hús viszonya a világ ezerféle rizses húsaihoz
telex.hu20 órája
Egyedülálló nemzetközi sikert ért el egy szekszárdi pince!
vince.hu6 órája
Már épül Noé bárkája
magyarhirlap.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva