A tökéletes karácsonyi libamáj és terrine titka a profi séf szerint
Nem hétköznapi alapanyag, ezért profi séfet kérdeztünk arról, hogyan érdemes nekiugrani, vagy hogy milyen körültekintéssel nyúljunk hozzá, ha tökéletes libamájat szeretnénk idén az ünnepi asztalra.
nosalty.hu4 éve
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu10 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu17 órája
A különös emberi testrész, amit nem magyaráz az evolúció
raketa.hu17 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu22 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu9 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu12 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva