A tökéletes aprítás titka: így hozzuk ki a fokhagymából a legtöbb ízt
A fokhagyma egy rendkívül sokoldalú fűszernövény, amit szinte minden sós ételben megtalálunk.
Erőteljes íze és illata azonnal meghozza az étvágyat, és bármilyen előételt, köretet vagy főfogást képes igazán különlegessé tenni.
Mivel igen gyakran használjuk, érdemes megtanulni, hogyan kell jól előkészíteni – főleg az aprított verzióját.
hamuesgyemant.hu4 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu1 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu14 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu14 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu23 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu5 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu10 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva