A tészta ropog, a töltelék krémes: Tonhalas-póréhagymás pite – Recept
A francia ételek közül az egyik legegyszerűbb és legjobban variálható az a quiche (*kis), aminek omlós tésztája gyakorlatilag bármivel megtölthető.
A lényeg a tejszín és a tojás, amitől gazdag és krémes lesz a töltelék.
meglepetes.hu2 éve
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
10 dolog, amit a férfiak sosem mondanak ki, de imádnak a nőkben
bien.hu12 órája
Szabad-e tápot és főtt ételt egyszerre adni a kutyának?
haziallat.hu16 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu7 órája
Az olasz medvék alkalmazkodnak az emberhez
magyarmezogazdasag.hu12 órája
5 dolog, amit a mai napig sokan rosszul tudnak Jézusról
evamagazin.hu15 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva