A szegény parasztok egykori kedvenc levese, amit már a világ legjobb séfjei is felfedeztek
A hagyományokhoz való visszanyúlás a modern gasztronómia szerves része, és nincs ez másként Olaszországban sem.
Kiváló példa erre az aquacotta nevű leves, amelyet kezdetben szinte kizárólag a parasztok fogyasztottak, mára azonban több Michelin-csillagos étterem is újragondolva adott neki új életet.
drive.hu3 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu5 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu15 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu22 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu3 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu5 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu8 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva