A szegény konyha „átka”, ami a világ legdrágább menüiben is felbukkan
A kása – dánul grød – a skandináv konyha egyik legősibb fogása, amely a viking idők óta jelen van az északi étrendben.
Az alap egyszerű: gabona vízzel vagy tejjel megfőzve.
Ennek egyik legismertebb változata az øllebrød, a sörrel főzött rozskenyér-kása, amelyet már a 13.
században is készítettek, és sokáig a mindennapok olcsó, laktató fogásának szá
drive.hu3 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva