A szájban elolvadó perec receptje, amit a törökök féltve őriznek: most te is elkészítheted
Egy elképesztően puha, foszlós török perec (szimit) recept, amelyet otthon is könnyedén elkészíthetsz.
A tészta lágy, rugalmas, a külseje ropogós és illatos, a szezámmag pedig különleges török ízvilágot ad neki.
Frissen a legjobb, akár magában, akár vajjal vagy mézzel.
lender.hu4 hete
Még több friss hír
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu8 órája
Töltés
Égési sérülés kezelése házilag – mit tegyél rá és mi az, amit tilos?
hovege.hu12 órája
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva