A síelők kedvenc étele: így készül a híres osztrák sajtos galuska, a Käsespätzle
A síelés után kevés jobb érzés van, mint betérni egy hangulatos alpesi hüttébe.
Aki pedig már járt ilyen helyen, szinte biztosan találkozott a klasszikus osztrák-német sajtos galuskával, a Käsespätzle-vel.
A laktató, sajttal és pirított hagymával tálalt fogás az egyik legnépszerűbb étel az Alpok síparadicsomaiban, ráadásul otthon is könnyen elkészí
drive.hu1 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu10 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu18 órája
Retro csokikrém recept ünnepi sütményekbe
koloknet.hu18 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu3 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu6 órája
5 dolog, amivel a nárcisztikus férjek kikészítik a párjukat
miragemagazin.hu10 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu14 órája
A férfi, aki fémketrecbe zárta a fejét, hogy leszokjon a cigizésről
telex.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva