A parasztsonkán túl: húsvéti reggeli francia módra
A kaszinótojás és a kalács mellett a húsvét másik sztárja egyértelműen a sonka.
Míg Magyarországon főleg paraszt- és kötözött sonka kerül az asztalokra, addig a franciáknál a levegőn szárított Jambon de Bayonne dominál az ünnepek alatt.
De mitől ilyen különleges ez a típus és hogyan lehet felhasználni?
drive.hu8 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu1 órája
Zöldhagymás halkrém (recept) kencének – 2 perces ünnepi finomság
koloknet.hu14 órája
Négy étel, amely provokálja a hasnyálmirigyedet, gyulladást okoznak
infostart.hu15 órája
Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is
bien.hu23 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu5 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu10 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva