A parasztsonkán túl: húsvéti reggeli francia módra
A kaszinótojás és a kalács mellett a húsvét másik sztárja egyértelműen a sonka.
Míg Magyarországon főleg paraszt- és kötözött sonka kerül az asztalokra, addig a franciáknál a levegőn szárított Jambon de Bayonne dominál az ünnepek alatt.
De mitől ilyen különleges ez a típus és hogyan lehet felhasználni?
drive.hu8 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu9 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu21 órája
Karácsony a közösségi médiában: őszinte pillanatok vagy performansz?
diplomatszerzek.hu4 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu9 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva