A parasztsonkán túl: húsvéti reggeli francia módra
A kaszinótojás és a kalács mellett a húsvét másik sztárja egyértelműen a sonka.
Míg Magyarországon főleg paraszt- és kötözött sonka kerül az asztalokra, addig a franciáknál a levegőn szárított Jambon de Bayonne dominál az ünnepek alatt.
De mitől ilyen különleges ez a típus és hogyan lehet felhasználni?
drive.hu8 hónapja
Még több friss hír
Nagymamám ősi hókifli receptje, ami különleges helyet foglal el a szívemben
erdekesmagazin.hu2 napja
Karácsonyi menütervezés hatékonyan – így spórolj időt az ételek elkészítésével!
streetkitchen.hu2 napja
5 végtelenül egyszerű túrós sütemény, amik tökéletes alternatívák lehetnek az ünnepekre
kertesrecept.hu3 napja
Töltés
Kapcsolódó
A lábadnál alszik a kutyád? Ezt árulja el a kötődésetekről
haziallat.hu12 órája
Akadályozhatom a házam előtti parkolást? Kellemetlen lesz hallani a választ
agroforum.hu13 órája
Krumplis köret gazdagon jalapenoval és baconnel
spatrendonline.hu17 órája
Ősi várost találtak a francia partoknál
aquamagazin.hu23 órája
Diák pillangóhatás – a fiatalok hisznek abban, hogy lehet jobb hely az iskola
koloknet.hu14 órája
Nem gasztroforradalom kell ide, csak meg kéne tanulni főzni
telex.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva