A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából

Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra.

Húsleves kaporral?

Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki, ő azonban szerencsére elég messze van ahhoz, hogy semmiféle félelmet ne érezzen.

Hamarosan megjelenő könyve kapcsán beszélgettünk

telex.hu1 éve
Tovább olvasom

Még több friss hír

Kapcsolódó

Egy csipet tűz a hideg hónapokra

spatrendonline.hu11 órája

A békák gyilkos lódarazsat ennének?

magyarmezogazdasag.hu14 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves