A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra.
Húsleves kaporral?
Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő indulatokat váltana ki, ő azonban szerencsére elég messze van ahhoz, hogy semmiféle félelmet ne érezzen.
Hamarosan megjelenő könyve kapcsán beszélgettünk
telex.hu1 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
5 sütemény, ami nélkül nincs karácsony Lengyelországban
drive.hu7 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu8 órája
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu13 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu2 órája
Szabad halat adni a kutyának és a macskának a karácsonyi menüből?
haziallat.hu5 órája
Jön a szilveszteri Szuperlottó 7 milliárd forintos nyereménnyel
hirtv.origo.hu13 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva