A legtunkolósabb sertéspörkölt
A magyar konyha egyik legikonikusabb fogása a pörkölt, melyet évszázadokra visszamenőleg a leggyakrabban sertéshúsból készítettek el.
A magyar gasztrotörténelem hivatkozásai alapján a pörkölt nevét jellegzetes alföldi pásztorételként, parasztételként a korabeli szerzők az 1780-as évektől folyamatosan megemlítették, és sajátos vonásának tartották, h
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Feledésbe merült karácsonyi ételek és szokások – mit ettünk és hogyan ünnepeltünk régen?
streetkitchen.hu4 órája
A nagyira bízták az esküvői tortát: az eredményen pusztul az egész világ
femcafe.hu6 órája
Karácsonykor kiöltözünk. Vagy nem?
telex.hu11 órája
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu16 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu3 órája
Bebizonyosodott az őslakosok növényéről, hogy tényleg gyógyhatású
magyarmezogazdasag.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva